Talán a kiváló termőtalaj és a megfelelő klíma az oka, de a magyar konyhaművészet felettébb gazdag alapanyag-választékból gazdálkodhat. Talán a sok kultúra és nemzetiség, mely végigkísérte a Kárpát-medence történetét vezetett oda, hogy étlapunk ilyen gazdag. Az mindenesetre biztos, hogy méretéhez és lakosságszámához képest Magyarország kiemelkedő gasztronómiai hagyományokkal rendelkezik.

Közismert, hogy kulináris élvezet akkor igazán sokaldalú, ha a kitűnő bor egy ízletes ételt kísér. Ilyen ételekben a magyar konyha igen gazdagnak mondható, ezért összegyűjtöttünk néhány receptet annak érdekében, hogy borainkat Ön is minél több oldaláról ismerhesse meg.

 
 
Halételek
Halászlé
Fogas, egészben sütve
Hús- és szárnyasételek
Bográcsgulyás
Libamáj, egészben sütve
Édességek, desszertek
Diókoszorú
Gundel-palacsinta
Borok és ételek
Gróf Károlyi fehér cuveé
Gróf Károlyi vörös cuveé
Gróf Károlyi rosé cuveé
Private Collection Sauvignon Blanc
Private Collection Cabernet Franc