Bonyhád

Rekordidő alatt, mindössze 3 hónap alatt készült el a második feldolgozó, Bonyhádon. Azért választottuk ezt a térséget, mert a dunántúli, jó minőségű fehér és vörös borok forgalmazását is folytatni akartuk a mátraaljai borok mellett, de már nem bérmunkában (Mór, Komárom), hanem saját üzemben. Itt évente 6-8 ezer tonna szőlőt tudunk feldolgozni. 1999-ben a bonyhádi telephelytől nem messze kb. 40 hektárnyi szőlő telepítésére került sor, főleg a környéken ritka fajtákból, kitűnő minőségű francia szaporítóanyagból.

A cég profiljában eddig elsősorban fehér borok szerepeltek , a vörös borokat készen vásároltuk és saját palackozás után értékesítettük. Az új, Bonyhád környéki telepítések - Pinot Noir, Merlot és Cabernet Sauvignon - ezt hívatottak megváltoztatni. Mindeközben a bonyhádi pincészet kibővítése is megkezdődött az új technológiai elvárásnak megfelelően, és a 2000-es évjárattól kezdődően a cég már saját maga állította elő vörösborait.

 
 
Pincészetek
Bonyhád
Gyöngyös
Árusítóhelyek